woensdag 10 april 2013

TIPS VOOR UW RECLAME


Wij realiseren uw project van A tot Z  Laat u door ons inspireren! Ontwikkeling van uw Marketing, Design en Fullcolour-reclame is altijd gegarandeerd zeker. Via onze productie bedrukken wij ook uw vloerbedekking, tafelkleden, tafelzeilen, spandoekteksten, roldisplays, raamfolie, fotoposters en uw textielschilderijen. Gemiddeld bent u 30 % goedkoper uit door met ons zaken te doen. Dit komt voort vanuit onze volumecontracten. Dit voordeel geven wij 1 op 1 aan u door. Innovatie, eerlijk zaken doen en hoge printkwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn vereerd dat daarom o.a. diverse A-merken kiezen voor Reclameklik. Elke vraag om uw organisatie op de kaart te zetten is welkom. Wij denken zonder verplichtingen met u mee.

Om u op weg te helpen inspireren wij voor uw bedrijfsuitstraling met korte video's over innovatieve reclametoepassingen voor uw groei: Kijk hier op ons videokanaal.
  
1) Wist u dat  dat wij uw  projecten  van A tot Z realiseren inclusief marketing, design en productie!

2) Hoe hoger de resolutie en scherpte van uw bestand, hoe beter het uiteindelijke Fullcolour printresultaat.

3) Wij helpen u via onze moedermaatschappij ook met uw Marketing en HR vraagstukken.

4) Hecht u ook waarde aan een optimaal vlak beeld van uw reclame-productie? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

5) Wij printen altijd op hoge resolutie voor uw resultaat. Wij printen ook fullcolour vloerbedekking, tafelkleden, tafelzeilen, shawls, sarons, textielschilderijen, raamstickers, autostickers en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten